В последните години неизменна част от фирмената идентичност е организирането на частни партита, юбилей и тиймбилдинги за служителите.

Вече можем да твърдим, че сме специалисти в тази област, тъй като от услугите на ресторант и хотел Бриз 2 гр. Варна се възползваха множество фирми и организации търсещи тази услуга.
Коледните банкети и фирмените партита се превръщат в незабравимо изживяване благодарение на условията и обслужването, което ще ви осигурим.
Предлагаме Ви индивидуални оферти според Вашите нужди, като се стремим да отговорим на всички изисквания и желания на клиентите си.

Водещи, DJ-и и аниматори могат да се погрижат за едно уникално събитие, от което се нуждае всяка една организация, която иска да има задружен и креативен екип.

Имаме възможност да настаним вашите служители на преференциални цени в хотелската ни база, както и да ви осигурим съдействие с туристически фирми, организиращи екскурзии и разходки в живописният крайморски регион на град Варна и забележителностите около него.