Хотел Бриз 2 гр. Варна

Хотел Бриз 2 се намира в гр. Варна, разположен е на броени минути от морския бряг. Лесно достъпен с автомобил, хотел Бриз 2 предлага възможност за настаняване, както на бизнес клиенти, така и на посетителите на Варна, търсещи да уловят историята и духа на морската ни столица.
Хотелът предлага на гостите си условия за прекарване на една незабравима лятна почивка. Всяка хотелска стая е снабдена с локална кабелна телевизия, безжичен интернет, телефон, баня с душ-кабина и функционални мебели. От терасите се открива невероятна гледка към кристалносините морски вълни на Варна. Ако не ви се слиза до морето, можете да се излегнете на персонален шезлонг край басейна на хотела с екзотичен коктейл или ароматен портокалов сок от летния бар.

Българското Черноморие привлича хора от цял свят през всички сезони на годината. Без съмнение, всеки летовник иска да изживее своите незабравими мигове край него. Ако пристигате на море във Варна, избирайки хотел "Бриз 2" Вие ще запазите най-топли спомени за престоя си тук. Варна е третия по големина град в България и си е спечелил славата на морската столица на страната.
Богатата история и запазените паметници на културата от различни епохи, черноморския бряг, минералната вода и мекия климат го превръщат в един от първите български курорти. Освен стопански, туристически, Варна се е утвърдил и като значим културен и просветен център. В близост се намират курортите Златни пясъци, Свети Константин и Елена, Ривиера, Аладжа манастир, река Камчия. Това е добър начин да запазите евтин хотел в гр. Варна в близост до морето и други атрактивни забележителности.

Услуги:

Хотел Бриз 2 – Варна разполага с:
– 86 модерни и удобни климатизирани двойни стаи
– 10 апартамента
– 2 конферентни зали с капацитет по 25 човека, оборудвани с всичко необходимо за едно бизнес събитие
– ресторант с капацитет 90 човека
– лоби бар
– охраняем паркинг за 50 автомобила
– фитнес зала
– сауна
– открит летен басейн
– летен бар-басейн
– безплатен интернет
– кабелна телевизия с над 40 български и чужди програми
– наемане на автомобил или такси
– туристически услуги
– сейф за ценности
Очакваме ви! В хотел „Бриз 2“ – Варна, можете винаги да разчитате на отлични условия за приятен и комфортен престой през цялата година.