By / 21st август, 2014 / Без категория / No Comments

Всичи опаковат багажите, събират любимите си вещи, резервират стая в хотел и поемат към морето. Това е напълно разбираемо. Кой не обича горещият пясък, солените вълни, топлите нощи и аромата на прясно изпържена цаца. Звучи добре нали?  Жителите на град Варна са свикнали с всички тези удоволствия до такава степен, че не им правят впечатления, но за жителите на градове като София, Пловдив и много други това си е лукс, които могат да си позволят едва веднъж или два пъти на година. Точно това прави тези летни дни и солени нощи толкова емоционални и чакани.

Разбира се това звучи невероятно, но нещата по българското черноморие не стоят точно така. Още резервирането на хотел или намирането на ресторант може да бъде доста трудно и изнервящо. Никой не желае да отделя време и нерви в единствения си миг за почивка от дългите работни часове. Поради тази причина много от летовниците през 2014 година избират улугите на вече наложили се на пазара туристически агенции. Заслужава ли си обаче да заплатите 20-30% повече само  за това? Разбира се! Идеята на почивката е да си починете не бъдете „стиснати“!

Все пак става дума за едиственото време за релакс, което имате. Помислете за дългите работни часове прекарани пред компютъра с чаша кафе в ръката и мечти за точно този ден. Сега сравнете това с нервите които ще изхабите по подготовката дори на най-обикновенна вечеря със семейството по време на вашата почивка. Освен загубата на време ако не направите правилният избор на хотел може много сериозно да съжалявате. Голяма част от обявите в онлайн пространството не отговарят на реалността. За да избегнете лъжовна информация проверете отзивите на клиентите, те са доста по-достоверни от самата реклама.

Все пак ако решите да направите Вашата почивка в гр. Варна не пропускайе дългите нощни разходки в морката градина на града и прекарасните ресторанти намиращи се в центраната част.

Приятна почивка!

 

Leave a Comment

19 − eight =