By / 3rd септември, 2014 / Без категория / No Comments

Всеки,  било то момиче или момче, още от малък си мисли за това как ще протече неговият сватбен ден!

Сватба Варна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Плановете за сватбеният ден започват още от мига в които е напаравено самото предложение. В коя църква ще се състои церемониятя, по български обичай или американски ще бъде и много други.  Точно поради тази причина в Сватбен ресторант Бриз 2 гр. Варна предлага всичко нужно за най-доброто прекарване на вашият празник. Никой не иска да е зает с организирането на празника в самият ден и за това ние го правим за Вас.

Предлагаме услугата като един цялостен пакет. Предлагаме професионално озвучаване, професионална украса по вашо предпочетание и вкус, разнообразна кухня, церемония и абсолютно всички други услиги, които са Ви нужни за да бъде най – специялният Ви ден още по – добър!

Във времето в което Вие се готвите за музикалният съпровод или сте на път да „откупите“ булката, ние в хотел Бриз 2 гр. Варна подготвяме Вашата украса, както и празничната вечеря. Освен всички тези малки и големи глезотии, младоженците ще получат една незабравима нощ в хотела. Това е гарантирано от управителя на хотела и управителя на ресторанта.

Ако все още се чудите дали това е правилното място за вашият най-специялен ден, недейте! Сватбен ресторант Бриз 2 е точното място за Вас!

 

Leave a Comment

fourteen + 11 =