By / 20th август, 2014 / Без категория / No Comments

Много хора търсят евтино решение на проблема: „Каде ще отседнем във Варна?“. Разбира се най-важният въпрос е дали си заслужава да спестим 20-30лв. имайки в предвид от какво се лишаваме когато наемаме евтин хотел. Нека да представим какви са вариантите пред потребителите с „ограничен бюджет“:

Вариант №1:


Ресторант Варна

 

 

 

 

 

 

 

 

Квартири от този тип могат да бъдат наети за 200-300лв. на седмица, което от финансова гледна точка е много добре. Има някой големи недостатъци, като например трудно намиране на подходящ апартамент на добро място. Голяма част от добрите оферти са заети от началото на летният сезон и са почти невъзможни за резервиране по време на сезона. Хазяите могат да представляват доста голям проблем също. В много от случаите тези хора са в напреднала възраст и приемат туристите като ходещи банкноти, които не представляват нищо друго от шум и неприятности. Ако сте се спрели на този вариант бъдете внимателни и със състоянието на апартамента. Снимките и публикациите които виждате в интернет в повече от случаите не отговарят на реалната „атмосфера“ в жилището. Ако тези неща не Ви притесняват това е перфектният вариант за Вас.

Вариант №2

Хотел Варна

 

 

 

 

 

 

 

 

Евтин хотел или стая за една вечер приблизителна цена около 20-30лв. Точно за тези оферти трябва да внимавате най-много. Много голяма част от тях крият опасности както за финансовото така и за здравословното Ви състояние. Въпросните стаи в повечето пъти са разположени в сгради от средата и началото на 20-ти век. За разлика от тях хотелите са сравнително нови сгради, но състоянието им е под въпрос. За да избегнете разочарование и неприятни моменти по време на вашият престои ние предлагаме да проучите отзивите за евтин хотел в каталози от типа www.booking.bg и много други преди да направите вашият избор.

Вариант №3

Hotel Varna

 

 

 

 

 

 

 

Семеен или обикновен тризвезден хотел. Тези хотели са с 20-30% по-скъпи от квартирите и евтините хотели варна, но предлагат удобствата на напълно функционален хотел. Разполагате с мини-бар, тераса, фитнес, спа център и дори басейн с градина. Освен всички тези „глезотии“ гостите на тези хотели могат да се възпозлвати и от Roomservice и Reception-service. Доста голяма част от хората с по-малки възможности се лъжат от ниската цена на стаите или квартирите, трябва да се запитаме дали си заслужава в малкото време оставено ни за почивка да се примиряваме с неща като липса на нормална човешка хигиена и спокойствие. И на последно място да не забравяме предимството да разполагаме с неповторима кухня в ресторанта на хотел Бриз 2 гр. Варна. Лично аз предпочитам хотел от този тип като отсядам в гр. Варна.

 

Leave a Comment

one × one =